Wednesday, August 8, 2007

Sicilie Dag 21

Va Fan ...!

Vandaag zou ik een huurauto ophalen bij Eurocar in Catania.
Zou, inderdaad want toen ik gisteren de voucher uit ging printen kwam ik iets geks tegen.
De uitgeprinte datum gaf 08-08-08 aan terwijl het toch echt nog 2007 is of heb ik soms een jaar met mijn ogen dicht rondgelopen.
Een telefoontje gaf aan dat ik naar alle waarschijnlijkheid heb zitten slapen toen ik de datum invulde op het internet.
En ik was al zo blij dat ze nog een auto hadden in deze drukke periode...Ja, vind je het gek...volgend jaar!
Het had zo mooi kunnen zijn, Enrico vertrekt vandaag naar Milano om morgen door te reizen naar Brazilie alwaar hij vakantie gaat vieren.
Voor mij dus de gelegenheid om mee te gaan naar Catania en de auto op te halen.
Dan maar mijn tijd voldoen met het zoeken naar een andere auto op het internet waar je eerst langs de grote jongens surft om al snel in de schimmige regionen van de kleinere verhuurbedrijven te komen.Ik vind een Nissan Micra vanaf vrijdag voor een schappelijk bedrag bij E@sycar en boek hem terstond.
De terugbreng datum van 15 augustus is cruciaal voor ons want Tano vliegt mee met mij om zaken af te handelen in Nederland en de 15e is hier een nationale feestdag waarop er geen bussen rijden en het hele land plat ligt.
Ook vrienden en kennissen zullen op die dag niet zo geneigd zijn om "effe" naar Catania op en neer te rijden.
Een Nissan Micra volstaat dus prima voor korte toertochtjes door de omgeving.
Verder weinig gedaan vandaag...