Tuesday, July 11, 2006

Maleisie dag 11

Dag 11.

Ben vroeg naar de duikschool gegaan.
De eerste duik bij Tokan Leut is tot nog toe de beste duik die ik hier gedaan heb ondanks de kater van gisteren die weg was zodra we gingen duiken.(zal wel met de zuurstoftoevoer naar de hersenen te maken hebben)


( Triggerfish - kunnen agressief aanvallen als je in hun territorium komt )

De middag duik was naar D.Lagoon en was niet al te diep en we hebben een grote Leatherback zeeschildpad gezien die zich niets van ons aantrok.Eindelijk meer dan een uur gedoken met een tank lucht en had nog 50 bar over van de 200.


( Enorme scholen met .....uh.....VIS! )

Bart en Yvonne leren kennen, die een chaletje naast mij hebben,wat een jong stel is (mid twintig) uit Den Haag.
Hij zit sinds dit voorjaar in de gemeenteraad van Den Haag voor de VVD en zij werkt voor de Postcodeloterij.
Een erg leuk stel en volgens Jim; "A Typical Dutch couple"
Bart was mijn duik buddy vandaag en gebruikt onderwater net zoveel lucht als mij zodat we goed matchen wat betreft de duur van de duik.
Catherine is vanmiddag vertrokken richting Thailand.
Vanavond weer gegeten bij B'First wat staat voor 'Break First',wat iedereen interpreteerde als 'Breakfast' dus toen heeft Asman de 'Break' maar afgekort in 'B'.
Nu lijkt het dus alsof je er als eerste moet zijn om wat te krijgen wat eigenlijk alleen voor het bier geldt waarvan Asman maar een beperkte voorraad heeft want hij is te bang voor invallen van de douane.
Hij koopt zijn bier van Thaise vissersboten die zo een zakcentje bijverdienen en er is dus geen Maleise belasting over betaald.


( Jim en Juju tijdens de lunch, Jim is bezeten van duiken en eten )